Let op: een andere grote wijziging in de app gaat over het delen en terughalen van tickets. Waar dit voorheen mogelijk was via diverse kanalen, is er nu gekozen voor een volledig aangepaste verzendstructuur. Lees hieronder hoe je tickets kunt delen met vrienden.

Terugsturen van tickets kan uitsluitend gebeuren door de persoon die uitgenodigd is, je kunt als verzender de tickets dus niet meer zelf terughalen.

Het terughalen van tickets is eigenlijk hetzelfde proces als doorsturen van tickets:

Terugsturen van tickets:

1. In de app klik je op het ticket op Verstuur.

2. Je vult vervolgens het e-mailadres in van de persoon naar wie je het ticket wilt versturen.

3. Diegene naar wie je het ticket hebt verstuurd heeft vervolgens direct het ticket in zijn/haar app staan.