Voor het downloaden van de Ticketmatic App kun je onderstaand stappenplan volgen.

1. Ga naar de App Store of Google Play Store of klik op een van deze buttons.

2. Zoek de app "Ticketmatic" in de categorie "Amusement".

3. Download de app op je eigen account met het e-mailadres waar de reservering mee is voldaan.

4. Bij inloggen in de app dien je te registreren met je e-mailadres en naam.

5. Je ontvangt per mail een verificatiecode die je moet invullen voor je de app kunt gebruiken.

6. Na het inloggen kun je de organisatie "Ticketpoint" kiezen en je tickets inzien.