Het is mogelijk om je e-tickets uit de app te downloaden als PDF. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar orders

2. Druk op 'Details' van de order die je wilt downloaden

3. Druk bovenin op 'Download tickets'

4. Sla de tickets op als PDF

Het is ook mogelijk om de tickets te downloaden als PDF vanuit de mail van je bestelling.

Bij het aankopen van je tickets heb je een mailtje ontvangen van Ticketpoint. In dit mailtje staat uitleg over de Ticketmatic App. Daaronder staat het kopje Tickets Printen, hierin staat de Download hier je e-tickets. Dan ontvang je de tickets dus als PDF bestand.